STAPSGEWIJS EN HELDER VOOR IEDEREEN

En afspraak is afspraak!

1. Eerste contact

Het eerste contact zal gaan via telefoon, website, email of TuinApp

2. Plannen van een afspraak

We plannen dan een eerste afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

3. De eerste afspraak

Op deze afspraak bespreken we met elkaar de wensen en mogelijkheden voor uw tuin. Aan het maken van een tuinontwerp zijn kosten verbonden, de hoogte van deze kosten zullen wij dan met elkaar bespreken. Ook zullen we met elkaar het budget voor de tuin bespreken zodat u niet voor grote verassingen komt te staan. Als u besluit om opdracht te geven tot het maken van het ontwerp dan inventariseren we verder de wensen en mogelijkheden en kunnen wij aan de slag om het ontwerp te gaan maken.

4. Afspraak presentatie

Na ca. 2 tot 3 weken is het ontwerp klaar en bellen wij u op om een afspraak te maken om het ontwerp te presenteren bij ons op kantoor.

 1. Op deze afspraak presenteren wij het inrichtingsplan voor uw tuin. Het ontwerp bestaat uit een fullcolor tuinontwerp met daarop aangegeven waar de bestrating, verlichting, beplantingen, bouwkundige constructies, vijver, hagen etc. gepositioneerd worden. Daarnaast ontvangt u van ons een offerte om inzichtelijk te maken wat de kosten zijn om dit ontwerp uit te laten voeren.

 2. Als u nog wat wijzigingen wenst in het ontwerp dan gaan wij deze verwerken en zullen wij u het aangepaste plan mailen, Als het ontwerp goed is en u besluit om opdracht te geven voor de aanleg van uw tuin dan gaan wij de werkzaamheden inpassen in onze planning.

 3. Op de afgesproken tijd komen onze hoveniers de tuin bij u aanleggen en binnen afzienbare tijd kunt u genieten in uw eigen droom domein. 

Kennis maken?

Als u besloten heeft dat u nader wilt kennis maken met ons neem dan contact op met telefoonnummer 078-6990170 of vul het formulier hieronder in:

 • Ja ik maak graag een afspraak voor:*
  Tuinontwerp en aanleg
  Tuinrenovatie
  0
 • Opmerking*uw vraag of opmerking
  1
 • Naam*uw volledige naam
  2
 • E-mail*
  3
 • Telefoon*
  4
 • 5