Het gevoel van totale ontspanning

De keuze 

Het is natuurlijk heerlijk om op een mooie dag 's avonds na het werk thuis te komen en te kunnen afkoelen in uw eigen tuin. Een zwembad is daar uitermate geschikt voor. Zwembaden zijn er in vele soorten en maten zodat het een prachtig element in de tuin kan worden. Een zwembad is niet zomaar een kleine investering. Het is daarom ook belangrijk om de mogelijkheden goed op een rijtje te zetten om zo de juiste keuzes te maken. Hoe wilt u het zwembad gaan onderhouden, verwarmen en hoe wordt het gebruik? Allemaal vragen waar u goed over na moet denken.

Technische installaties

Voor het onderhoud van het zwembad zijn er verschillende filterinstallaties, uv-lamp, automatisch vlottersysteem, automatische chloor en PH regeling. Wij kunnen het zwembad in uw tuin van alle gemakken voorzien. Voor de verwarming van het zwembad zijn er ook verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld voor een solardek gaan, dit dek verwarmt met de Solar lamellen het water. De afdekking zelf zorgt ervoor dat er geen blad in het zwembad terecht komt en de afkoeling van het water tegengaat. Om het water nog verder te verwarmen is een energiezuinige warmtepomp een mooie oplossing en met de keuze voor een jetstream raakt u niet uit gezwommen.

Meer informatie en de mogelijkheden 

Wij begrijpen dat u meer informatie wilt over de mogelijkheden. Het is natuurlijk ook best een grote stap, een zwembad in uw tuin. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om te kijken wat de mogelijkheden van uw tuin zijn. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 078-6990170 of door onderstaand formulier in te vullen.

 • Waarover wilt u contact?*
  0
 • Naam*
  1
 • Opmerking*uw vraag of opmerking
  2
 • E-mail*
  3
 • Telefoon*
  4
 • 5