Laat u inspireren

Wilt u ook een mooie tuin? Neem dan vandaag nog contact met
ons op!

Dakterras met vlonder, natuursteen tegels, polyester plantenbakken en verlichting.


 Dakterras met vlonder, natuursteen tegels, polyester plantenbakken en verlichting.


 Tuin met overkapping, kantelbare trellis, olijfbomen en keramische tegels in Spijkenisse.


 Moderne tuin met 2 grote spiegelvijvers en diverse kunst in de tuin.


Achtertuin met hottub, overkapping en buitendouche en in de voortuin staan 2 mooie oude peren met diverse andere beplanting.


Een tuin in Barendrecht met een overkapping, een verzonken trampoline, dakmoerbeien en veel siergrassen.


Een leuke landelijk gelegen tuin met overkapping, tablazz vlonders, gazon en witte plantenbakken.


Een hele onderhoudsvriendelijke tuin met een zwevende vlonder, diverse stucwerk muren en plantenbakkem, het terras is gemaakt van keramische tegels. Een strakke tuin om heerlijk in te genieten.


Een kindvriendelijke en groene tuin in Groot Ammers. De tuin heeft diverse terrassen, een gazon om te spelen, een zandbak en een verzonken trampoline. De tuin ligt aan een sloot welke helemaal is afgezet met een hardhouten hek.


Een dakterras wat we in 1 dag een metamorfose hebben gegeven. we hebben de beplanting vervangen, (kunststof) stucwerk muren geplaatst, verlichting op de muur gemonteerd en de nieuwe steigerhouten meubels geleverd.

Reactie van de klant:
"Je hebt echt een geweldige metamorfose gerealiseerd, het balkon is super mooi geworden. We zijn dan ook dik tevreden."


Een tuin in Rhoon bij een woning met veel detail. De tuin is rustig, veel gazon, een overkapping en in de voortuin buxusvakken met bloeiende beplanting. Aan de zijkant een stevige pergola die dienst doet als schommel.


Tuin met een schanskorf met hierin 2 openhaarden verwerkt. Verder RVS boomranden met oude olijfbomen erin. De ondergrond in deze tuin bestaat uit hardsteen tegels, vlonders en klinkerbestrating.


Grote tuin in krimpen aan de IJssel met veel gazon aan het water. Verder staan er midden in de tuin 4 Beuken langs het pad.


Tuin met zwembad, buitenkeuken en verzonken trampoline. Bij het pad naar het zwembad staan zinken perogla's begroeid met blauwe clematis.


Bloeiende strakke voortuin in Sliedrecht met kunstwerk in water, veel split en grote hardsteen tegels. Verder veel bloeiende borders.


Een grote tuin bij een vrijstaand huis in de Dordrechtse wijk de Hoven met koivijver.


Een landelijk gelegen tuin in Oud-alblas. Langs deze tuin stroomt het riviertje de Alblas. Een hele grote tuin met veel gazon, een grote vlonder aan het water, een hottub en mooie beplanting.


Achtertuin in Papendrecht met grote Schellevis tegels in basalsplit. Verder vlonders, zuilbomen en in het tuinhuisje bevind zich een sauna.


Moderne en Strakke tuin met RVS kubussen in Alblasserdam. Als looppad dienen gegalvaniseerde roosters.


Tuin met veel vlonders aan een slootje, verder schellevis bestrating met diverse terrassen.


Mooie achtertuin in Spijkenisse met een groot terras, diverse bloembakken, waterelement en als beplanting verder taxushagen en oa diverse siergrassen.


Hieronder een aantal tuinen, 1 klein voortuintje met witte accenten, daarna een tuin met een koivijver in Dordrecht en dan een tuin met RVS spiegel-vijver.


Een besloten tuin in hartje Zierikzee met een terrasoverkapping, zinken bakken en mooie olijfbomen. Verder een tuin met gebakken klinkers, natuursteen tegels en buxusblokken.


Hieronder een tuin met een zwembad in Pijnacker, een tuin met ronde bestrating met de erker mee en zo nog diverse tuinen.