Eenvoudig weer een frisse tuin

Want in een aantal stappen knappen we uw tuin weer op, zodat u er weer
jaren plezier van heeft.

Tuinrenovatie

Ziet u door de bomen uw tuin niet meer? Dan kan het wel eens tijd zijn om de tuin eens flink onder handen te nemen: zoals alle beplanting goed terug te snoeien. Planten verwijderen en de vaste planten te scheuren, zodat de planten weer binnen hun borders groeien.

Kortom, alles er weer lekker fris en gezond uit te laten zien. Het kan trouwens na verloop van tijd ook zo zijn dat uw tuin in totaliteit is verzakt of dat er wat houtwerk is verrot.

Of is eigenlijk alles nog naar uw zin, maar liggen alleen de tegels te laag zodat er water op uw bestrating blijft staan? Ook dan kan het tijd zijn om uw tuin te renoveren. Wij zorgen ervoor dat uw bestrating weer op de juiste hoogte komt te liggen en dat de afwatering weer naar de plantborders loopt. Ook vullen we de plantborders zoveel mogelijk aan met grond en zetten de beplanting weer op de gewenste hoogte. Na de tuinrenovatie kunt u weer jaren genieten van uw "nieuwe" vertrouwde tuin.  

Tuinrenovatie, dat lijkt mij wel wat! 

En daar kunnen wij inkomen! Door onderstaand formulier in te vullen of ons even te bellen, kunnen we een afspraak maken. Tijdens deze afspraak leggen we graag de mogelijkheden toe.

 • Ja ik maak graag een afspraak voor:*
  Tuinaanleg
  Tuinrenovatie
  Onderhoud
  Andere werkzaamheden
  0
 • Opmerking*uw vraag of opmerking
  1
 • Naam*uw volledige naam
  2
 • E-mail*
  3
 • Telefoon*
  4
 • 5