Ook voor uw tuin!

Wat doet Peter Hoek...


Peter Hoek Tuinontwerp en aanleg is opgericht in 1995. Ons bedrijf voert alle werkzaamheden uit die voor kunnen komen in de tuin. Vandaag de dag houdt dit gelukkig heel veel in en is het niet meer zoals vroeger dat er een grindtegel wordt gekozen voor de bestrating, een spoorbiels langs de borders en klaar. 
 
Tegenwoordig komen er mooie natuursteen terrassen, waterspiegels, beregening installaties, een zwembad of hele bouwkundige constructies voor in de tuin. En wat denkt u van het mooi aanlichten van bomen met grondspots. Dit geeft echt het mooie plaatje in de avonduren. Fantastisch en wat een verschil met 25 jaar geleden. 
 
Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg wilt u geheel ontzorgen in het complete proces van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud.

Alles wat er moet gebeuren om de tuin om te toveren in uw stukje vakantie thuis verzorgen wij volledig voor u. Wij doen dit vanuit ons moderne bedrijfspand in Alblasserdam. Verder beschikken wij over een modern machinepark om alle werkzaamheden efficiënt en vakkundig uit te voeren. Dus bent u toe aan die echte mooie tuin, neem dan vandaag nog contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
Peter Hoek