NU de tijd om uw tuin te veranderen of aan te leggen.

"Het is nu zeker niet de tijd om de tuin aan te leggen?" Dit krijg ik vaak te horen als ik bij klanten ben. En niets is minder waar. Wij leggen het gehele jaar door tuinen aan, maar toch is het najaar en winter de mooiste tijd.
 
Beplanting krijgt rustig de tijd om zich te settelen, en de plant pakt ook de allereerste groei in het vroege voorjaar mee op zijn nieuwe plaats. Zo heb je vaak in de zomer na de aanleg al een hele mooi tuin. Als je pas in het voorjaar plant dan kunnen de planten het flink moeilijk hebben doordat ze nog moeten wennen aan het nieuwe plaats en met de wortels druk op zoek moeten naar water.
 
Met het huidige aanbod van beplanting in potten kun je dus het gehele jaar door de tuin aanleggen. Alleen sommige bomen en struiken met wortel kunnen niet in het late voorjaar en zomer geplant worden.
 
Dus in het kort: Een tuin aanleggen kan het hele jaar, maar voor het mooiste resultaat in de komende zomer: begin zo snel mogelijk met de voorbereidingen! En wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen?
Neemt u gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.
 
Heel veel plezier op onze site.
 
Met vriendelijke groet,
 
Peter Hoek
 
 
ps. kijk eens op de pagina "tuin in aanleg" met deze tuin zijn we momenteel bezig.